Akupressur

Akupressur

Som Akupunktur fast utan nålar

VISA MER

Akupressurbehandlingar

Akupressur

Akupressur har utvecklats ur taoistisk filosofi och traditionell kinesisk medicin. Påverkad av japansk tryck teknik och integrerat västerländsk psykologi.

I Akupressur använder man fingrarna. I akupunktur använder man nålar.

Under akupressur utbildningen märkte jag att även om jag fick igång energiflödet och gjorde flera behandlingar. Kvarstod grundproblemet hos vissa.

Jag konstaterade att dessa människor hade ett trauma/blockering i sitt energiflöde. I slutet av utbildningen jobbade vi med känslobehandlingar, enligt de fem elementen i Akupressur.

Under utbildningen gick jag själv på behandlingar hos Kerstin Nordman, Stockholm. Mail: kerstinnordman@hotmail.com.

Självstudier, kundbehandlingar, resor till Stockholm och skriftliga prov, skapade lite stress i kroppen. Jag märkte att efter varje behandling hos Kerstin blev jag lättare i kroppen. Det var som om kroppen släppte på diverse tyngder. Den mest kraftfulla behandlingen var när jag hade ont i höger överarm. Jag hade så mycket värk, att jag hade svårt att ge kundbehandlingar. Kerstin lotsade mig ner i den onda punkten. Jag får se mig själv som en ung örn i ett tidigare liv (Man kan ha varit både människa och djur i tidigare liv). I det livet hade jag blivit träffad i höger vinge av en pil. Jag satt där på en klipphylla och såg ut över ett landskap av sten, sand och berg. Jag var så arg för att min vinge blivit skadad. Jag kunde inte längre flyga för att skaffa mat. Jag dog där på klipphyllan av bitterhet, ilska och näringsbrist. Efter behandlingen försvann värken helt och har aldrig återkommit sedan dess.

Därför jobbar jag idag mest med s k. trauma/känslobehandlingar i akupressur. Jag vägleder dig ner i din kropp där du har ont. Du får med hjälp av mig plocka upp de ”skräp” som samlats där. Vissa gånger kommer det tydliga bilder på vad som hänt dig i ett tidigare liv. Är du själv medial kommer även du att se bilder.

Idag gör jag även detta på mig själv om jag ligger på en tyst och lugn plats. Då kan jag gå ner i min kropp och ta upp blockeringar som kommit upp till ytan, som påverkar mig fysiskt och psykiskt.

Vi har många blockeringar i kroppen som vi inte alltid är medvetna om. När vi utvecklas som människor aktiverar vi dessa blockeringar. Andra gånger är det olika livshändelser som göra att de som legat ”gömt” i kroppen. Kommer upp till ytan. Händelsen aktiverar en tidigare händelse i detta livet, eller en händelse från ett tidigare liv. Jag brukar säga att allt kommer upp. När det är mening att det skall komma upp och lämna kroppen.

Tid: 60 min. Pris: 800 kr

Tid: 120 min. Pris: 1 200 kr

Alla inkomster går via Frilans finans. Som kund får du en faktura från dem.

För bokning av tid. Maila till: info@andravarldar.nu

Resan behandlingar går ner på cellnivå i din kropp.

Vill man gå ännu djupare i sin kropp. Då skall man gå på Resan behandlingar.

Man gör en resa in i sin egen kropp, och möter det som ligger på cellnivå. Det innebär att du går nere på en ännu djupare nivå i dina känsloblockeringar. Här kommer det upp gamla relationer som man trodde var avklarade, m.m. De som ligger på cellnivå behöver inte kännas som en ond punkt eller som ett ont område i kroppen.

Själv fick jag vid en behandling. Möta det som hände då jag gjorde en resa ut i rymden, vid 9 års ålder. Se min barndomsteckning på rymdskeppet. På hem sidan (första sidan).

Det som du vill ha hjälp med eller det som du vill ha svar på. Kommer upp vid behandlingen.

För mer information om resan behandlingar och kvälls meditationer. Gå in på:

www.resanterapeut.nu

En hel behandling tar 2-3 timmar. Och är värd de pengar de kostar.

Jag rekommenderar Silva Hornborg i Växjö. Hon jobbar även på distans via mobilen eller datorn.

För frågor och mer information. Maila till: silva@hornborg.se.

Jag rekommenderar även Britt-Marie Jemth i Orsa. Hon jobbar även på distans via mobilen eller datorn.

För frågor och mer information. Maila till: marie@jemthutveckling.se


Vill du ha en konsultation?

Boka tid genom att skicka ett mail till mig och meddela vilken tid du önskar.

Jag skickar dig svar via mail.

Elise Hallberg


Elise Hallberg

Fjällnejlikan 5
424 48 Angered
070-404 41 94
info@elisehallberg.se
info@andravarldar.nu

Elise Hallberg

Elise Hallberg


   Kontaktformulär   

Lista inlägg efter bloggämne: