Andra Världar
Se föregående   |  Se alla artiklar   |    Se nästa

Andra Världar

Naturandar, naturvarelser, kraft djur och andra livsformer i Universum.

Kom ihåg att alla naturandar och naturvarelser har en personlighet, precis som vi människor.

Våra starkaste och mest kraftfulla natur andar på jorden är:

Herr Vind, som sköter om vinden och stormarna. Fröken Vatten, finns som en ande i alla våra stora och små vattendrag. Herr Eld, finns i alla eldar som brinner. Även i våra värmeljus och stearinljus kan du få kontakt med Herr Eld. Moder Jord, den starkaste energin som finns i marken vi går på. Hon samarbetar med de andra natur andarna vid översvämningar, jordbävningar, jordskalv, samt vid stormar och orkaner. Hon samarbetar även med våra naturvarelser. Hennes energier är som starkast på Kraftplatser. Det är därför det är så viktigt att dra in den energin i våra kroppar. Dessa andar är i grunden en energi bara, men vi kan även se dem i form av en människokropp. Lär du dig samarbeta med dessa andar får du starkare vägledning och energier i din kropp.

Bergsandar

Bergsandarna är väldigt kraftfulla att jobba med. Inka kulturen har dem som en av sina vägledare. Allt på jorden har en personlighet och en fri vilja, även våra bergsandar. Ibland kan en del bergs andar vara lite ”tysta och sura”. Men när man väl börjat prata med dem, så inser de att man vill dem väl. Och gärna vill samarbeta med dem. Med tiden tycker de att detta är ett roligt och intressant uppdrag. Det är inte så vana att vi människor tar kontakt med dem.

Själv jobbar jag gärna med alla bergsandar i alla berg jag besöker eller råkar passera, på resor eller promenader. Dessa andar finns även med mig vid mina behandlingar. Jag får mest kraft från bergsandarna i de stora höga bergen i både Sverige och Norge. Men även från bergsanden där jag bor (Jag bor uppe på ett berg). En dag hoppas jag få besöka Sydamerika och även hämta kraft från de bergsandarna.

Jag hjälper även till att balansera jordenergin, genom att låta våra bergsandar skicka energi till varandra. Jag har jobbat i flera år med de Turkiska bergsandarna. Där är det mycket som skall lösas upp och frigöras, för att landet skall komma i balans. Det vi ser nu i politiken är en process som satts igång. När folket tar tillbaka sin makt. Då först blir det ett bra land att leva i. Det är för mycket gamla energier som inte fått frigöras ännu. Som ligger i marken. Precis som i forna Jugoslavien. I Turkiet har man stängt till alla kraftplatser på de flesta berg, som ligger nära samhällen och städer. Det är de gamla prästerna som gjort detta, i religionens namn. För att kunna styra folket. Man stänger därmed till den goda jordenergin från Moder Jord som alla människor behöver för att få kraft, styrka, energi och öppna upp sin kärleks energi igen i kropp och själ. Vilket innebär att de blir självständiga individer. Just nu jobbar änglarna med att öppna upp energin igen, från marken.

Du kan även prata med stenens ande. Tänk på det du som alltid plockar med dig stenar hem från dina utflykter. Våra stenar och berg har funnits på jorden sedan jorden föddes, därför har de så mycket kraft och energi. Som vi omedvetet söker oss till. Du kan prata med de stenar du hittar i naturen.

Våra andar i alla växter

Vi har även andar i alla träd, buskar, blommor och andra växer, även i våra krukväxter hemma i bostaden. Du kan även prata med anden i salladshuvudet, tomaten eller med äpplet. Känn in vilken grönsak eller frukt du skall köpa och ta med dig hem nästa gång du handlar. Du äter upp frukten eller grönsaken och tillför därmed din kropp den energi som kommer från växten. Därför är det så viktigt att äta mat som kommer från bra platser. Där våra växter fått en bra uppväxt miljö.

Våra andar i djuren.

Ska vi äta djur är de viktigt att de fått leva i frihet och fått vara friska innan de blir vår mat. Bästa kött födan är från Ren, Älg, med flera djur som fått leva i vilt tillstånd. Samt fisk som fått leva i vilt tillstånd i friskt vatten. Där den fått äta sin naturliga föda.

Våra naturvarelser

Våra naturvarelser är alla dem vi finner i våra sagor, Tomtar, Troll, Vättar, Devor, Älvor, Alver (se filmen ”Sagan om ringen”), Näcken, Sjöjungfru, Pan, och många fler.

Ett troll berättar för mig:

Du frågar om våra kläder. Vi tar sällan av oss dem. Vi sover delvis i dem. Tar av oss byxorna bara. Tvättar oss ibland, då någon tycker vi luktar för mycket smuts och svett. Vi bildar familj, får små trollbarn, vi dör precis som ni människor. Alla dessa lever i en annan dimension (annan värld) som en del av oss kan se in i. Utvecklar man sina andliga gåvor kommer många fler att kunna se och prata med dessa underbara personliga varelser. Som har så mycket humor och glädje i sig och en del ”hyss” för sig. Man skall ha roligt är deras måtto.

Skogsmästaren berättar för mig:

Jag har lika mycket natur som kosmisk energi i mig. Jag finns i alla skogar och naturområden. Där naturen är orörd. Där den har fått vila från avverkningar i över 100 år.

Jag balanserar energin i naturen och hjälper till med att ge vägledning till alla naturvarelser. Jag blir som en slags Gud för dessa i deras dimension. Det var därför Trollbarnen sprang iväg från dig, då jag visade mig. En del har stor respekt för mig eller är lite rädd. Som i er dimension där en del är rädd för Gud. Det är bara vissa naturvarelser (tomtar, troll, etc.) som har kontakt med en mästare. Jag samarbetar ofta med berg- och träd andarna. Vi ses här igen Elise. När du kommer tillbaka hit. I detta naturområde är allt i balans.

I naturen finns det ytterligare världar

Vid ett tillfälle gick jag i en meditation in i Mossan och ett Moss strå och där kom jag till ett Moss rike med en Moss kung och ett Moss barn. Tänk på det nästa gång. Att även i ett litet blad finns det ytterligare världar.

Våra husdjur och kraftdjur

Djuren fanns på jorden före oss människor. Därför har de mycket kunskap och andlig styrka. De känner av våra energier direkt och vet mycket mer än vi tror om oss själva. Våra husdjur finns med oss som ett stöd i livet. De ger oss villkorslös kärlek, utan krav. Många av oss kan därför prata med våra djur och få svar i huvudet.

Våra kraftdjur är andar som kommer från djur världen. Dessa kraftdjur finns här som hjälp och stöd. Kallar vi på dem får vi beskydd och undervisning i vår andliga utveckling.

Människoriket, Djurriket och Växtriket

Livet på jorden består av Människoriket, Djurriket och Växtriket som en kursdeltagare sa till mig en gång, efter en meditation. Och det är sant. Mitt i detta lever vi. Livet blir aldrig densamma när man en gång börjat se och prata med andra världar. Man vill bara lära sig mer och mer om hur allt är uppbyggt och fungerar. Och det finns så mycket att upptäck och prata med i dessa världar. Man har aldrig någonsin tråkigt. När man står och väntar på bussen finns det alltid någon blomma, buske, fågel eller myra man kan prata med.

Våga upptäcka och besöka dessa världar även du som läser denna text. Allt i naturen blir dina vänner. Du kan prata med naturens andar om allt. Även om privata problem. De ger dig råd och vägledning hur du skall lösa dina problem.

Kosmiska rådet och Rymdfederationen

När jag såg på filmen ”Stare wars” första gången och fick se deras stora sal, där alla planeters ledare träffades. Kände jag igen mig. Så ser det ut när alla planeter från olika solsystem träffas för att diskutera Universums framtid i Kosmiska rådet med en president som leder det hela. Man ser och känner av vilka planeter som fortfarande har kaos och stor oro. Och försöker gripa in där det behövs utan att störa alltför mycket. Varje planet måste själv lösa sina inre angelägenheter. Det är då först man utvecklas, när alla människor tar sitt eget ansvar för sitt eget liv. Och gärna hjälper andra när det behövs.

Rymdfederationen

Rymdfederationen är en rymdflotta som arbetar tvärsigenom alla solsystem och galaxer. Många av oss på jorden kommer därifrån. Eller har ett nära samarbete, med rymdfederationen. Rymdflottans personal har tajta uniformer med ledarskaps nivå graderad på axlarna i form av streck på ett band eller ibland tom symboler på axeln eller framme på vänster bröst. Det kan vara en stjärnsymbol som visar från vilket solsystem man kommer, eller en allmän symbol som visar vad man har för befattning på skeppet. Ibland har de både axelband och symbol på bröstet.

Gillar du rymdskepp eller har en underlig längtan upp till att få kontakt med stjärnorna eller att du känner dig övergiven och lite ”malplacerad” på jorden. Du förstår inte riktigt vad du har här att göra i denna ”korrupta” värld. Då har du fortfarande starka minnen från tiden på andra planeter i andra solsystem med betydligt lättare energier. Där allt maktbegär har försvunnit. Där alla lever i fred och kärlek. Där inga krig existerar längre. Alla som lever där har mat och bostad och trivs med sig själv och sitt liv. De gör förändringar i sina liv när de känner för det. Men har ändå grundtryggheten kvar i sig själv.

Resor på nätterna

En del av oss gör resor ut i rymden på nätterna då vi sover. Är du trött på morgonen trots att du sovit dina timmar, eller har du väldigt ont i rygg- musklerna som efter ett styrketräningspass. Då har du säkert varit ute och jobbat någonstans på denna jord eller på en annan planet. Vår kropp ligger kvar i sängen medan vårt Högre jag flyger iväg och jobbar. Vår kropps grundenergi i ryggraden känner av dessa energijobb. Därför har du ont dagen efter.

Vad har du arbetet med på andra planeter, i tidigare liv?

Många människor på jorden har arbetat som tekniker eller byggt rymdskepp, arbetat med växtodling/växtförädling, eller så har man arbetet med olika energier och energisystem, som man kan använda på oss människor och i olika typer av maskiner. Du har kanske jobbat som driftstekniker för uppvärmning av bostäder. Våra värmepumpar till villor är en av dessa produkter, som kommer från andra planeter.

Olika raser

På andra planeter i andra solsystem finns det ”olika raser”. (Mina guider/ledare använder ordet ”olika raser”). En del ser ut som oss på jorden, andra har ett helt annat utseende. En del är tom djur, som går på två ben, eller insekter med en hög intelligens nivå. De arbetar alla för ljus och kärlek i Universum. De vill inte ”störa oss” på jorden. De går in och hjälper till när det är ”kris” vid stora krig eller andra oroligheter. Då går de in och lugnar ner det hela.

Vi har vår fria vilja på jorden. De kan inte gå in och styra jordens utveckling. Det måste vi var och en själva göra. De kan bara vägleda oss i vår process.

Rädslor för det okända

I andra världskriget var det många piloter som kunde vittna om att de hade andra farkoster, så kallade rymdskepp bredvid sig, då de var ute på sina uppdrag. Men de fick inte berätta allt de såg och upplevde. Myndigheter i alla länder har alltid försökt tysta ner detta, för som de säger; -Inte skrämma befolkningen.

Men vi vanliga människor är oftast inte rädda. Rädslan finns nog mest hos våra presidenter och andra politiska ledare för varje land. Även hos säkerhetsfolket, SIA, FBI och i Sverige hos Säpo. I Sverige är Säpo rädda för detta. För de saknar kunskap om andra världar och besökare utifrån. I USA finns den kunskapen. Men den stannar inom en liten militär grupp. Som redan har dessa kontakter och ett utarbetat samarbete.

Att säkerhetstjänsten i ett land är rädda för flygande farkoster som inte hör jorden till. Beror på att de är rädda för att tappa kontrollen över sitt land. De tror att dessa besökare vill dem illa. Eller är här för att ta över makten. Därför görs idag lång filmer. Om besökare som äter människor eller vill ta över jorden. Allt för att jaga upp oss människor ytterligare. Och för att sätta skräck i oss, att inte ha kontakt med besökare utifrån. Rädsla skapar även dåligt självförtroende. Och att inte våga lita på sin egen inre vägledning i livet.

De vill att vi lär oss att samarbeta och jobba för fred och kärlek på jorden. Att vi alla måste hjälpas åt för att få en bättre jord. Alla måste ta sitt ansvar. Då först kommer vi att få det bra på jorden.

Siens fiction

Jag har alltid älskat Siensfiction´s filmer. Idag förstår jag varför. Många av dessa filmer är bitar och rester från andra dimensioner (andra världar).

I vissa filmer är det rymdkrig. Rymdkrig har pågått tom i vårt solsystem för länge sedan. Ibland invaderas jorden av monster eller andra varelser som vill ta över oss eller tom äta upp oss som i filmen V. Detta är inte sant. I verkligheten vill ingen ta över oss eller äta oss. Varelser från andra planeter tittar nu på oss och vakar över oss så vi inte gör något ”dumt” på jorden. De vill inte gå in och ta över. Vi måste själva reda ut våra egna konflikter. Människorna måste också reda ut saker med sig själva och komma till nya insikter. Men framför allt sluta att förstöra vår planet med kemikalier, som naturen skadas av, kärnvapenprov nere i jordskorpan, samt sluta döda eller våldta varandra. Vi måste hjälpa de människor som inte kommit till dessa insikter ännu. Trots att de har en högre utbildning. Då först kommer jorden att bli en bättre och ljusare planet att leva på. Och vi får vi en jord med lättare energier.

Vår fria vilja

På jorden har vi också vår fria vilja. Det är därför vi har både tunga och lätta energier här. De tunga bär med sig krig och konflikter. De lätta bär med sig fred och frihet under eget ansvar, utan konflikter där kärleken dominerar. Kärlek till allt och alla. Utan kärleken skulle jorden vara en väldigt mörk och tung planet att leva på. Men vi måste ha in ännu mera kärlek i vardagen hos var och en. Ju fler som lever med kärlek i sitt hjärta desto lättare och ljusare energier blir det på jorden. Och krigen minskar. Om de försvinner helt de vet vi inte. Den som lever får se.

Titta på filmer

Titta på Siensfiction´s filmer och känna in vad som är sant och vad som är påhittat. I många filmer hittar du andlig vägledning och du kommer till nya insikter.

Titta också på alla filmerna ur ”Sagan om ringen”, ”Hobbit”, ”Harry Potter” filmerna. Titta även här och känn in vad som är sant, och vad som är påhittat för att det skall bli en bra historia.

Även du som är vuxen kan med glädje se på dessa filmer. Filmer är så bra gjorda att de passar både barn och vuxna. De är lika spännande för alla åldrar. De har skrivits i berättelse form för att vi skall kunna ta till oss filmens budskap.
Vill du ha en konsultation?

Boka tid genom att skicka ett mail till mig och meddela vilken tid du önskar.

Jag skickar dig svar via mail.

Elise Hallberg


Elise Hallberg

Fjällnejlikan 5
424 48 Angered
070-404 41 94
info@elisehallberg.se
info@andravarldar.nu

Elise Hallberg

Elise Hallberg


   Kontaktformulär   

Lista inlägg efter bloggämne: