Våra andliga guider och ledare
Se föregående   |  Se alla artiklar   |    Se nästa

Våra andliga guider och ledare

Vi har alla en grundsjäl. Vår grundsjäl är vårt Högre Jag

eller vår Ande. När du dör är det den som flyger iväg och lämnar kroppen. Efter ett tag går den in i ljuset från Universum. Oftast vill den vara kvar ett tag på jorden direkt efter sin död.

En väninna berättade om att hon hade en äldre kvinna som granne. En dag dog grannen. Då tänkte min väninna att jag måste hjälpa den gamla damen in i ljuset. Hon satte sig ner och mediterade. Då hör hon en röst som säger till henne,

- Du kan väl vänta till efter min begravning. För den vill jag vara med om.

Det är vanligt att man vill se sina nära och kära först, och vara med på begravningen, innan man lämnar jordelivet helt.

De flesta släktingar går upp i ljuset och lämnar jordelivet. Läs gärna boken ”Det osynliga riket” av Lena Ranehag. Hon berättar om vad som händer efter döden. Alla rum man besöker för att rena sin själ efter jordelivet. Denna process tar några år.

När detta är klart kommer vissa avlidna släktingarna tillbaka. För att följa sina barn och barnbarn under deras jordeliv. Det är därför dina släktingar från andra sidan visar sig för dig under en meditation eller när du besöker ett medium. Jag pratade ofta med morfar i början av min andliga utveckling. Det var en trygghet för mig. Idag finns även farfar och farmor med. Även om jag aldrig träffat dem. De var avlidna när jag föddes.

Under vårt liv är det oftast vårt Högre Jag vi pratar med då vi har våra diskussioner med oss själva. Och tar ut nya riktningar i livet. Vi får idéer och vägledning från huvudet under hela vårt liv. Fast vi ofta inte är medvetna om det. Tänk på det nästa gång du får en idé i huvudet att det troligtvis är ditt Högre jag eller dina Guider/ledare som pratar med dig.

När jag träffar människor har det oftast svårt att ta till sig att de har ett Högre Jag, därför väljer jag oftast att låta människor få kontakt med sina guider/ledare först. De flesta kan förstå att vi har våra beskyddare.

Våra guider/ledare

Under hela vårt liv från då vi föds tills vi dör har vi ett antal guider/ledare med oss i jordelivet. En del är kraft djur, schamaner, natur andar, natur varelser. Hustomtar har de flesta runt sig. Runt dig har du även släktingar som avlidit, vanliga Änglar, Ärkeänglar, Mästare, Trollkarlar och Trollkarlsmästare, samt varelser från andra planeter och solsystem eller Moder Jord och Gud.

Du har inte bara en eller några guider ledare. Du har ganska många med dig. Som hjälper dig under jordelivet. Du har de guider/ledare du behöver, utifrån vad din uppgift är på jorden.

Många av oss känner att vi har någon bakom oss. Men när vi tittar finns ingen där. Nu vet du att då är det en av dina guider/ledare som står dig väldigt nära som du känner av. Utveckla dina andliga gåvor som alla har mer eller mindre. Då kommer även du att kunna se och prata med andra världar.

Gå på föredrag, kurser, meditera och framför allt läs andliga böcker och tillåt dig komma till nya insikter om hur livet är uppbyggt. Men även vad du skall jobba med i livet.

Guider/ledare från andra världar

Att de inte alltid visar sig tydligt för oss, har med vår fria vilja att göra. Vi själar som nu lever på jorden har ett uppdrag. Ett uppdrag att rensa vår själ på gamla negativa livshändelser. Att hitta min uppgift och utveckla det jag är bra. Det gäller att ta fram de anlag jag har som människa. Tekniska, matematiska, konstruktioner, konstnärliga, att jobba med sjukdomar, med människor barn-ungdomar-vuxna-äldre, ledaregenskaper, eller bara vara en kärleksfull människa som sprider kärlek och godhet till andra. Vi har alla en fri vilja. Ingen kan och skall styra över ditt liv. Du själv måste ta kommandot. Våra Guider/ledare från andra världar. Hjälper till och ger oss vägledning när vi behöver det. Men det är vi själva som måste fatta besluten.

Bär vi på för ”tunga” bördor i form av negativa livshändelser. Då fungerar inte kroppen och framförallt inte hjärnan. Vårt sinne och medvetande är också påverkat. Vi har svårt att fatta beslut och tänka klart. Därmed står vi och ”stampar” på samma punkt hela livet. Vi har svårt att se samband och lära av våra misstag i livet. Därför har vi även svårt att komma till nya insikter. Nya insikter gör att vi mår bra i både kropp och själ, samt att vi utvecklas även rent andligt. När man kommer till en ny insikt märker man som person att man lämnar något "gammalt" bakom sig. Och man får ny energi till nya saker i livet. Det som var jobbigt att göra tidigare, är inget problem längre.

Varelser från andra planeter och solsystem

När jag började skolan bad min mor mig att sluta suga på tummen. Men jag lyssnade inte på henne. Däremot på Isak från Plejaderna. Han stod vid fotändan på sängen och pratade med mig i stort sett varje kväll, under en period. Då blev tummen inte lika intressant längre. Det var mitt första minne av kontakt med andra världar. Först i 40 års åldern fick jag hans namn och vart han kom ifrån.

Vid nästa kontakt var jag 9 år. (Se bilden på mitt målade rymdskepp). Jag minns inget av denna händelse. Hittade bilden bland mina skolbilder i mitt föräldrahem. Denna händelse kom upp när jag gjorde en Resan behandling 2016. Jag kände av att jag hade besök på nätterna, under tonårstiden. Först vid 40 års ålder fick jag anledning att utveckla mina andliga gåvor. Mina guider/ledare såg till att jag blev arbetslös, under en period.

Rymdskepp

En del av dessa varelser kommer i rymdskepp, som vi ibland kan se. Andra transformerar sig ner till oss direkt. Jag brukar säga att originalet finns kvar upp i de högre energierna. Och kopian kommer för att vägleda och hjälpa oss, i vår andliga utveckling.

Det finns tom stora rymdskepp som ligger ovanför jorden i en annan dimension. De ligger där och bevakar jordens utveckling. De vill inte störa men försöker påverka oss så vi inte gör något ”dumt” med jorden. Ser till att vi inte startar något ”stort” krig eller släpper ut ännu mera kemikalier i luften, marken eller vattnet. De vill att jorden skall klara av sina kriser själv och komma vidare i sin andliga utveckling.

Vårt Högre jag

Vår grundsjäl, vårt Högre Jag.

Vi har alla en grundsjäl. Vår grundsjäl är vårt Högre Jag eller om man vill kan man kalla den vår Ande. När du dör är det den som flyger iväg och lämnar kroppen. Efter ett tag går den in i ljuset från Universum.

Under vårt liv är det oftast vårt Högre Jag vi pratar med då vi har våra diskussioner med oss själva. Och tar ut nya riktningar i livet. Vi får idéer och vägledning från huvudet under hela vårt liv. Fast vi ofta inte är medvetna om det. Tänk på det nästa gång du får en idé i huvudet att det troligtvis är ditt Högre jag eller dina Guider/ledare som pratar med dig.

När jag träffar människor har det oftast svårt att ta till sig att de har ett Högre Jag, därför väljer jag oftast att låta människor få kontakt med sina guider/ledare först. De flesta kan ta till sig att vi har våra beskyddare.

De vill hjälpa oss

Vi har vår fria vilja på jorden. Den gör att våra guider/ledare inte kan gå in och styra våra liv. Det är vi själva som måste styra våra liv, med hjälp av dem.

Därför är det viktigt att säga till vad vi vill ha och vad vi behöver just nu. Det kan man göra i en eller flera meditationer. Eller sätt dig ner på en stol och be till Universum, Änglarna, dina guider/ledare, Gud, Moder Jord. Eller den guide/ledare som känns bra att kalla på. Be just den eller dem om hjälp i ditt liv. Du kan även få hjälp med sjukdomar och andra kroppskrämpor.

Läs mer på sidan: Tankens kraft och intuitionen.

De vill underlätta vårt jordeliv genom:

- att se till att vi träffar rätt person vid rätt tillfälle

- att vi får det materiella vi behöver såsom mat, logi, kläder, etc.

- att vi finner de studier vi behöver. För att få de jobb vi är bäst ämnade att jobba med.

- att allt i livet skall fungerar på bästa sätt. För att vi skall växa som individer.

Framförallt att hitta kärleken till oss själva och våra medmänniskor. Med kärlek växer jorden, in i en ny positivare och lättare energinivå.

Ett jordklot där vi människor lär oss samarbeta på arbetsplatser. I våra samhällen, och mellan länderna. Där krigen inte får någon ny näring. Där rädslan ersätts av kärleken till livet, naturen och alla människor.

Det är bara vi som kan göra det praktiska arbetet på jorden

Vi som lever i den fysiska världen. Därför vill verkligen våra guider/ledare hjälpa oss. Framför allt när vi säger att vi vill utveckla våra andliga gåvor, eller vara med och förbättra jorden för alla levande varelser.

Glöm aldrig att säga till dina guider/ledare vad du behöver under ditt jordeliv

För att växa som människa och må bra. Dina guider/ledare vet inte exakt vad du behöver just nu i livet. Det är bara du som vet det. Eftersom du har en fri vilja på jorden och det är meningen att du själv skall styra ditt liv. Och även får ta konsekvenserna av ditt handlade under livet. Du är här för att lära dig något. Du gjorde upp en plan innan du gick ner på jorden. Den planen är det du som styr över. Dina guider/ledare kan bara hjälpa dig när du ber om det. Eller så försöker de varna dig när de ser att du är inne på helt fel livsväg. Ibland så lyssnar vi. Men inte alltid. Har vi inte klarat av vår plan. Får vi göra upp en ny plan inför nästa liv. Det är därför vi ibland handlar i märkliga livssituationer. Vi skall alla lära oss något av dessa möten med andra människor. Eller att lösa de praktiska problem som uppstår. En del av oss blundar och vill inte ta tag i motgångarna i livet. Man sätter sig ner och tycker synd om sig själv. Och oftast har dessa personer en tendens och skylla allt negativt som händer i livet, på andra människor. De är alla andras fel, och själv har de inga fel och brister. Vid dessa situationer är det bra om man istället börjar lyssna på sin intuition. Eller sina guider/ledare för att komma in på rätt livs spår igen.

Meditera på de du behöver

Meditera på det du behöver. För att komma vidare i ditt liv. Oavsett om du behöver materiella saker, nya vänner eller pengar.

Vi har alla en uppgift på jorden

Vi har alla en uppgift på jorden. Oavsett om den är liten eller stor. Alla jobb är lika viktiga. Oavsett om vi är läkare eller vaktmästare. Vi skall jobba med det vi trivs med. Då får vi tid och kraft över. För att umgås med andra och även att utveckla våra andliga gåvor. Vi får kraft över att ha personlig kontakt med våra guider/ledare.

Stressen i dagens samhälle förstör vår relation med naturen, djuren, andra människor och andra världar.

Läs gärna böckerna:

”Minnen av livet mellan liven” Michael Newton. Den handlar om vad som kommer fram vid hypnos. Vad vi missat i livet för att må bra.

Även boken ”Resan” Brandon Bays. Som handlar om att våra negativa livs händelser i livet skapar våra sjukdomar i kroppen.

Vi måste börja lyssna på vår kropp och själ. På våra guider/ledare. Eller vår intuition.


Vill du ha en konsultation?

Boka tid genom att skicka ett mail till mig och meddela vilken tid du önskar.

Jag skickar dig svar via mail.

Elise Hallberg


Elise Hallberg

Fjällnejlikan 5
424 48 Angered
070-404 41 94
info@elisehallberg.se
info@andravarldar.nu

Elise Hallberg

Elise Hallberg


   Kontaktformulär   

Lista inlägg efter bloggämne: