Vetenskap och andligt
Se föregående   |  Se alla artiklar   |    Se nästa

Vetenskap och andligt

När vetenskapen inte kan mäta eller väga något då finns det inte. Vetenskapen tittar bara på människans utsida ej på insidan.

Eben Alexander frågar sig detta i sin bok ”Vägvisaren till himlen”. Har tar upp Le Shan, som frågar sig vad som skulle hända om vetenskapen började ta den andliga världen på allvar.

På sidan 88 i boken skriver han. Andliga ting kan aldrig bevisas eller motbevisas med gammaldags, aggressivt vetenskapliga metoder med rötter i 1500 talet.

På sid 157 skriver han. Under min resa lärde jag mig att en sökare måste gå djupt in i sitt eget medvetande för att närma sig sanningen om vår existens. Att bara läsa om och lyssna till andras upplevelser och tankar räcker inte. Eben säger i boken:-Det tog några år efter min upplevelse innan jag förstod det, men till sist insåg jag att jag måste utveckla ett regelbundet mönster för meditation för att utveckla mitt förhållande till den andliga sfären.

Läs gärna mer om Hjärnkirurgen som blev medvetslös och fick möta den andliga sidan, under sin sjukhusvistelse. Den första boken ”Till himlen och tillbaka”. Den andra boken ”Vägvisaren till himlen”.

Min kommentar:

Det är många jag träffat på genom åren som inte kommer vidare i sin andliga utveckling. För att de inte bokar in en egen meditationstid. Varje dag eller en längre timme varje vecka. Vid en meditation blir man med energins hjälp lotsad längre och längre in i kroppen om man behöver gå in och titta. Och längre och längre in i själen för att möta de som man behöver träffa. Dina Guider/ledare/hjälpare/Änglar med flera från andra sidan, även naturvarelser.

När man går djupare in i sin själ får man möta ny kunskap, man får vägledning, kommer till nya insikter, man får hjälp med sina blockeringar/trauman som belastar kroppen, m.m. Framförallt får man möta kärleken till allt och alla. Vilket påverkar dig själv positivt. När du kommer tillbaka till den fysiska verkligheten pulserar din kropp av denna kärleks energi. Din egen positiva kropps utstrålning har ökat. Människor dras till dina positiva energier.

Har du svårt att meditera? Då bär man omkring på många negativa livshändelser. Din kropps energiflöden blockeras av dessa händelser, som sitter på olika ställen på kroppen. De sitter oftast där du har fysiskt ont. Besök en terapeut för att få hjälp. Eller så har du svårt att koppla av och gå ner i varv. Besök då en meditationsgrupp för att komma igång.
Vill du ha en konsultation?

Boka tid genom att skicka ett mail till mig och meddela vilken tid du önskar.

Jag skickar dig svar via mail.

Elise Hallberg


Elise Hallberg

Fjällnejlikan 5
424 48 Angered
070-404 41 94
info@elisehallberg.se
info@andravarldar.nu

Elise Hallberg

Elise Hallberg


   Kontaktformulär   

Lista inlägg efter bloggämne: