<p>Kanalisering.</p><p> Jordens Framtid.</p>
Se föregående   |  Se alla artiklar   |    Se nästa

Kanalisering.

Jordens Framtid.

Många länder idag styrs inte av själva presidenten eller statsministern. Länderna styrs av presidentens eller statsministerns medarbetare.

I vissa länder har man gått så långt att man undanhåller landets chef information. Information om hur landet mår ekonomiskt. Och hur medborgarna lever sin vardag.

Vissa företag har fått sådan makt att de blivit ”makt galna”.

De involverar sig in i olika organisationer för att få ytterligare kontroll över jordklotets produktion av livsmedel, transporter, byggandet av industrier-bostäder-kontor- m.m, lagstiftningar- som gör att de får ytterligare fördelar, internet och avlyssningsverksamhet, vilka jobb som skall finnas och var de skall finnas på jordklotet, var man skall ha tillverkningsindustri och var man skall ha jordbruksindustri, e t c. Och att människorna skall sluta tänka själv, och inte säga vad de tycker. De skall bara göra sitt jobb.

Man säger att man är demokratisk.

I verkligheten är det medarbetarna till chefen som styr landet. Jorden styrs idag delvis av dessa negativa krafter.

Ärkeängel Mikael säger till mig att:

Vi måste samarbeta människor emellan.

Vi alla måste lära av varandra. Ta det positiva från varje land och jobba framåt för en bättre jord. Det kommer att ta tid. Men en dag kan vi alla se på jorden med nya ögon.

Vi måste alla hjälpas åt för att komma dit. Det händer inget om vi sitter med armarna i kors, och väntar på att andra skall göra jobbet. Vi kan alla bidra med det lilla eller det stora, för att få bättre levnadsvillkor för alla på jorden.

Europa måste stoppa USA´s styrning av vårt jordklot.

Europa måste bli bättre på att samarbeta mellan alla länder. Då först får vi fred på jorden. När vi alla förstår hur viktig demokratin är.

Vi måste hjälpa även de fattiga länderna. De måste lära sig att bli självförsörjande, utan stöd från övriga länder. För att komma dit måste deras ”dåliga ledare” avsättas och ”bra ledare” röstas fram.

Alla religioner på jorden måste bli bättre på att samarbeta. Vi har alla samma Gud. Även om vi har olika namn på Gud.

Många stora ord från

Ärkeängeln Mikael

Den 27 februari 2015
Vill du ha en konsultation?

Boka tid genom att skicka ett mail till mig och meddela vilken tid du önskar.

Jag skickar dig svar via mail.

Elise Hallberg


Elise Hallberg

Fjällnejlikan 5
424 48 Angered
070-404 41 94
info@elisehallberg.se
info@andravarldar.nu

Elise Hallberg

Elise Hallberg


   Kontaktformulär   

Lista inlägg efter bloggämne: