Tidigare och framtida händelser
Se föregående   |  Se alla artiklar   |    Se nästa

Tidigare och framtida händelser

Redan som barn hade jag drömmar om händelser som skulle ske. När jag vaknade upp ur en dröm. Visste jag ej exakt vilken dag händelsen skulle ske.

Det vet jag inte idag heller. Men jag kan se ett mönster. Dödsfall i familjen eller släkten ser jag oftast några år i förväg. Samma sak gäller bilder som kommer till mig om stora omvälvande händelser på jorden. Små privata händelser sker oftast samma dag eller inom några veckor. Om jag är stressad eller har för mycket jobb omkring mig. Då är jag avstängd från denna information. När jag är i energiflödet fullt ut då kommer bilderna. Meditationer varje vecka är därför viktigt. För att alltid kunna vara i detta energiflöde av information, från andra världar.

Jag har genom årens lopp sett många händelser i förväg innan de kommit på TV. Ibland har jag sett dem i en dröm eller en meditation dagen innan de hänt.

Här kommer några berättelser om händelser som jag sett i förväg. Dessa är:

Kriget i forna Jugoslavien.

Den kraftfullaste och hemskaste bilderna var från kriget i forna Jugoslavien. De kom till mig i olika meditationer. När det var för mycket döda blodiga kroppar då stängde jag bara av dessa bilder. Jag mådde dåligt av att se dem.

Dagen innan TV rapporterade om en extremt stor folkvandring i forna Jugoslavien. Hade jag en meditationsgrupp hos mig. Jag ser i bilder denna folkvandring, som gick över ett berg. När jag ser bilden vet jag att detta inte sker i Sverige. För att naturen ser annorlunda ut, Även de människorna har med sig på sin vandring. En del kom i fullpackade bilar, lastbilar eller bärande på sitt lilla resebagage. Några hade madrasser och andra saker på en drag kärra eller en kärra som drogs av en häst eller åsna. Det var både barn, ungdomar, vuxna och gamla som gick uppför detta berg av grus och lite växter.

Jag berättade om det jag såg. Nästa kväll kom allt på TV. Vid nästa meditation skojade vi och sa att jag kunde jobba som utrikes reporter genom att sitta hemma och meditera på vad som händer och sker i världen. Det skulle bli billigare för TV.

För en del år sedan passade jag på att resa till Sarajevo och även åka förbi berget/höjden. Som människorna gick eller åkte uppför för att lämna sina hem och kriget. Jag kände igen naturen. Och den slingrande vägen från min meditation.

11 September i New York.

Jag gick en målar kurs i två dagar inne i Göteborg. Satt på en stor kraftplats under kursen. Var full av energi under hela kursen. Hade behov av att gå ut i naturen för att röra på mig när jag kom hem. Jag fick vägledning till ett nytt ställe i naturen. Någon säger till mig att gå ner på knä. Och lägga pannan mot en stor flat sten.

Jag gör som muslimerna när de ber. Lägger pannan mot marken. Då hör jag Moder Jords grund röst. Hon pratar med mig, och visar bilder på vad som kommer att hända på jorden.

Jag fick se väldigt kraftfulla bilder på hur några skyskrapor föll ihop. I en väldigt stor stad, med många höga byggnader. När skyskraporna föll ihop kunde solen inte skina igenom de stoft, som hade bildats i luften.

Hemma vid köksbordet målade jag av dessa byggnader.

Jag frågade mina guider var i världen detta skulle hända. Då fick jag bara till svar att det ej kommer att ske i något av de nordiska länderna. Det sker i en stad som har väldigt dålig luft. Och många väldigt höga byggnader. Detta ser jag 3 år före det händer.

Vulkanutbrott på Island stoppar all flygtrafik.

Jag drömmer att jag ser flygplan stå kvar på sina flygplatser i olika länder. Får till mig att något hänt. Man kan flyga till katastrof området i början. Sedan kan man inte det längre. Planen kan inte lyfta längre.

När jag vaknar på morgonen börjar jag spekulera vad det är som hänt. Och varför flygplanen inte kan flyga längre. Har flygplansbränslet tagit slut? Berättar drömmen för en del av mina vänner. De säger att detta kan inte hända. Flygplansbränslet är inte slut. Nu har du fantiserat ihop en dröm.

Vad händer? Det går några år. En av Islands vulkaner får ett stort utbrott. Utbrottet är så stort att det efter ett tag bildas sotpartiklar i luften över Europa. Sotpartiklar som går in i planens motorer. Därför blir många plan stående på marken.

Mellan den 10-16 juli 2017 drömmer jag att:

Jag står utanför Nordstans köpcentrum i Göteborg. Plötsligt ser jag en stor fastighet glida iväg mot en annan. Spårvagnsspåren följde också med. De reste sig i sidled och på höjden. Nordstans stora köpcentrum stod kvar men utrymdes. Någon dag efter denna händelse kom en jättevåg. En ”Sunami ”och sköljde in över staden. Med vågen kom det små hajar, sköldpaddor och andra djur från varmare länder.

Angered och Rannebergen var ej påverkade av vågen. Det var bara lite vatten i Angereds centrum (Jag bor i Rannebergen). Var vattnet i Angered centrum kom från vet jag inte.

I drömmen säger de till mig att myndigheterna visste vad som var på gång med jorden och jordaxelns lutning. Men de valde att inte säga något till alla människor. Jag fick se en bild på hur hela jordklotet trycktes ihop på ett ställe, när de skulle tippa åt höger.

I drömmen packar jag två stora väskor. Lägger dem på en kärra. Som jag drar iväg med, för att flytta från alltihop. Jag hade fått nog. Detta var nog en personlig reaktion om att jag inte ville stanna kvar.

Den 24 oktober 2017.

Jag drömmer att jag var i min hemby Klövsjö i Jämtland. Det är sommar. Jag står på åkern nedanför Henrik och Arnes gamla fritidshus. Jag pratar med den nye ägaren. Det är många som är på besök i sina fritidshus i området.

Plötsligt börjar marken att vibrera och hela den övre delen av byn. Ja troligtvis hela byn som ligger på ett berg. Jag ramlar omkull där på åkern av vibrationen. Samtidigt som jag ser hur hela byn förflyttar sig i sidled. Från Rätans hållet mot Sundet i Klövsjö. Det var bara byn som rörde sig. Ej fjället på andra sidan sjön. Plötsligt stannar förflyttningen upp, och byn åker tillbaka till sitt ursprungs läge. Det hörs ett klick när allt återgår till normalläge. Och allt blir lugnt igen. Jag reser mig upp från åker. Ser inga hus som tagit skada av detta. En lada framför mig som är i dåligt skick, har blivit mera ”fallfärdig”.

Klövsjö sjön får minskat vattenflöde. Tillfälligt eller permanent?

Jag har även tidigare sett bilder på att Klövsjö sjön minskar sitt vatten flödet. Mellan ön och Karsnäset rinner det ett vattenflöde. Mellan ön och byn har vattnet försvunnit. Varför? Minskar vattenflödet från fjället till Klövsjö sjön. Eller har det med att hela byn rörde sig i sidled?

Min kommentar till denna dröm är.

Finns det en förkastningslinje nere vid sjön eller i detta område? Eftersom hela byn rörde på sig. Vad är det som kommer att hända med jordskorpan. Eftersom jag sommaren 2017 drömmer om en fastighet som förflyttade sig i Göteborg. Jag drömde även om saker som händer i Malmö vid Värnhemstorget. Tyvärr skrev jag inte ned den drömmen.

Jordaxelns lutning.

Vid en meditation för ca 10-15 år sedan, på en av mina kurser. Börjar en av kursdeltagarna att berätta om att jordaxeln skulle tippa. Och att vi därför skulle få ett nytt klimat i Sverige. Han ritade och berättade vad som skulle hända framöver. Han fick informationen via Moder Jord. Han var lite chockad av denna information.

Något är på gång med jordskorpan. Är det vi människor som sätter igång denna process eller andra krafter i naturen och Moder Jord som vill väcka oss? Till nya insikter om att vara rädd om naturen. Saknar vi frisk mark att odla på, eller frisk luft att andas, då dör vi.

Klövsjö. Kommer nytt bostadsområde att byggas?

Jag har i flera drömmar under 2017 fått se hur man byggt villor efter riksvägen. Villorna ligger på höger sida vägen, när man kommer från Åsarna. Straxt innan den skarpa kurvan uppe vid Björnhammaren. Någon av villorna kommer att ha en vacker utsikt mot Klövsjö fjället, Katrinabacken och e v ser man skidbacken på Storhogna.

Är detta något som man har planerat redan nu? Eller kommer det att hända om några år? Saknas det byggbar mark inne i Klövsjö by? Eftersom jag bor i Göteborg. Saknar jag information om vad som är på gång i Klövsjö by-
Vill du ha en konsultation?

Boka tid genom att skicka ett mail till mig och meddela vilken tid du önskar.

Jag skickar dig svar via mail.

Elise Hallberg


Elise Hallberg

Fjällnejlikan 5
424 48 Angered
070-404 41 94
info@elisehallberg.se
info@andravarldar.nu

Elise Hallberg

Elise Hallberg


   Kontaktformulär   

Lista inlägg efter bloggämne: