Medial rådgivning

Medial rådgivning

Med Elise Hallberg

Visa mer

Medial rådgivning

Jag pratar med dina guider/ledare.

Jag berättar vilka guider/ledare du har med dig i livet. Av dem får jag information och vägledning om dig, dina tidigare liv, saker du skall ta itu med, dina andliga gåvor och vad du skall utveckla i detta livet. Även vilka kraft djur du har med dig. Jag kan även se i dina ögon vad din grundsjäl/ditt högre jag har för uppgifter i universum. Och vad du skall jobba med psykiskt och mentalt i detta livet.

Hos vissa personer finns ett lock. Jag ser det som ett kastrull lock som stänger till den kosmiska energin uppåt till Universum och neråt in i din kropp. Oftast har man då haft ett eller flera jobbiga liv. Som gjort att man stängt till sin kanal, till sina egna guider/ledare och då även till sin andliga gåva. Det är oftast därför man inte kan känna av sina guider/ledare.

Jag ser även var du har dina eventuella blockeringar i kroppen. Även där kan det finnas kastrull lock som stängt till hjärtat och din kärleks energi. Har vi stängt till detta område. Då mår vi oftast inte bra, rent psykiskt. Sår i själen, påverkar hjärtat. En del forskare säger att man tom kan se hjärtesorgen i hjärtat.

Du kan även ta upp privata problem. Som du vill ha hjälp med att finna en lösning på. Ibland får jag vägledning via dina guider/ledare. Andra gånger får jag till mig lösningen direkt, när du berättar om ditt problem.

Tid: 60 min. Pris: 800 kr

Alla inkomster går via Frilans Finans. Som kund får du en faktura från dem.

För bokning av tid. Maila till: info@andravarldar.nuVill du ha en konsultation?

Boka tid genom att skicka ett mail till mig och meddela vilken tid du önskar.

Jag skickar dig svar via mail.

Elise Hallberg


Elise Hallberg

Fjällnejlikan 5
424 48 Angered
070-404 41 94
info@elisehallberg.se
info@andravarldar.nu

Elise Hallberg

Elise Hallberg


   Kontaktformulär   

Lista inlägg efter bloggämne: