Elise Hallberg

Välkommen till Andra världar. Elise Hallberg i Göteborg

Kurser, Föredrag, Medial rådgivning, Andningsträning och Akupressur

INFO OM DENNA WEBBPLATS

Hej!

För kännedom: Min hemsida kommer att uppdateras och göras om e v under 2024. Just nu kan jag inte skriva i min blogg.

Genom min hemsida vill jag sprida information till alla nyfikna och andligt sökande människor. Information om andra världar, energier, "den store anden" (Gud) Änglar, Moder Jord, miljö problem på jorden, hälsan, etc. En bok är på gång. Mer kunskap skall forskas fram och skrivas ner först innan boken blir klar.

Jag själv varken mediterade eller trodde på "den store anden" (Gud) och änglar tidigare. Den enda kunskapen jag hade tidigare, var att jag redan som barn drömde om saker som skulle hända, mig eller familjen. Blev lika förvånad varje gång drömmen stämde med verkligheten.

Som barn sög jag på tummen. En man med mörkt hår och skägg stod vid fotändan av min säng varje kväll, under en period när jag börjat skolan. Han (Isak) bad min sluta suga på tummen. Vilket jag också gjorde. Han är idag en av mina guider/ledare som kommer från Plejaderna.

Blev arbetslös i början av 90 talet. Träffade nya vänner som var mediala. I en dröm träffade jag Ärkeängeln Gabriel som började undervisa mig i att jag skulle använda Kraftplatser för att utveckla min andliga gåva. Samt att jag skulle meditera på en Kraftplats på ett speciellt sätt. Jag visste inte vem Gabriel var. Förutom att han presenterade sig som en ängel. Hade ingen kunskap om pekare eller Kraftplatser. Anmälde mig till en pekar kurs för att lära mig hur man hittade Kraftplatser. Samt för att få kunskap om vad Kraftplatser hade för funktion och uppgift. Jag lärde mig meditera på min Kraftplats i bostaden. Bad att få kontakt med fler varelser från andra världar. Fick kontakt med Tomtar, troll, Devor, fler Ärkeänglar, mm.

Mina energier vaknade upp när jag började lära mig gå med pekare för att ta ut vattenådror, Currykryss, Hartmannlinjer, mm. Samt började jobba med den positiva energin på Kraftplatser. När jag aktiverat min Kraftplats hemma i bostaden genom meditation enlig instruktionerna från Gabriel. Då gick min andliga utveckling framåt mycket snabbt. Efter en tid började jag att se och prata med andra världar. Jobbade även med att rita, måla och skriva ner information från andra världar.

Här ser du hur energin går på en Kraftplats.

Önskar du lära dig hitta Kraftplatser (positiv energi), Currykryss och Hartmannlinjer (negativ energi) och vattenådror? Samt att kunna meditera på en kraftplats?

Vill du lära dig mer om Skeppsättningar, Labyrinter, Ley-linjer, mm.?

Jag arrangerar nu en ny typ av kurs. Denna gång via internet.

Du får först en inbjudan att gå en Gratiskurs. Vill du fortsätta anmäler du dig till Pekar kursen som är på 9 veckor. I den kursen ingår även några frivilliga aktiviteter i Göteborg. Såsom en heldag där du får extra träning i att gå med pekare, samt 2 utflykter till Fornlämningar (Labyrint, Domarring). Efter att du är klar med pekar kursen blir du inbjuden till en lördag och söndags kurs i Göteborg. Bor du inte i Göteborg. Kom hit över dagen.

Om du känner att du behöver ytterligare träning och kunskap.

Delta i de fysiska träffar jag arrangerar en gång per månad efter din 9 veckors internet kurs. På dessa träffar får du arbetsuppgifter som ger dig pekar träning, träna på din intuition, även träning i att känna in gamla energier och vad som finns i andra världar. För att kunna gå Gratis kursen och Pekar kursen måste du ha tillgång till en dator, en läsplatta eller en mobil eller annan internet uppkoppling. Det bästa av allt. Du gör dina lektioner i din egen takt. Du har 1 år på dig att slutföra hela webbkursen from den dag Pekar kursen startade.

Blev du intresserad?

Hör av dig till: info@andravarldar.nu. (kopiera av länken)

Eller välkommen direkt till min GRATISKURS!

Lär dig de gamla kunskaperna – Ta ut en vattenåder.

Kopiera av denna länk till min GRATISKURS! (tyvärr fungerar inte direkt länkar på min gamla hemsida)

https://andravarldar.newzenler.com/courses/ukppcg65

Titta gärna in på min Företags sida på Facebook.

www.facebook.com/profile.php?id=100086032103932

(Tyvärr måste du kopiera av länk adressen. Min hemsida är för gammal).

Det enda som stoppar upp din andliga utveckling är om du bär på "stora" negativa livs händelser. Du märker det under tiden du går kursen. För att åtgärda problemet går du till en terapeut som jobbar med ditt problem. Medicin för tex ångest stänger tyvärr till din andliga gåva.

Energi på kraftplats

Energi på kraftplats


Kraftplats information

Skaparen bestämde att jorden skulle vara en "utvecklings planet" för alla själar i vårt Universum. Därför finns det en energi hinna runt jorden. Som stänger till vår ursprungliga kontakt och minne med vårt ursprung, i de högre energierna. För att vi skulle få "andningshål" (som Moder Jord säger) till vårt ursprung. Skapades det Kraftplatser på jorden. De stora Kraftplatserna är idag inbyggda i Domkyrkor, gamla kyrkor och gamla historiska byggnader. Du finner stora Kraftplatser framför altarringen i gamla kyrkor och Domkyrkor. I Domkyrkor kan du även finna dem i mitt i kyrk gången, mellan två dörrar och i bönerum. Små Kraftplatser har du i din bostad. Som du kan använda för egen meditation hemma. Efter att ha öppnat upp dem vid första meditationen. Blir de större och kraftfullare efter varje meditation du gör.

Om vi alla på jorden kunde använda denna kraftkälla från (Högsta Källan av energi i vårt universum) "den store anden"/Gud och Högsta Källan på Jorden (Moder Jord) för att må psykiskt och fysiskt bra. Skulle vi inte ha några Krig. Jorden skull bli en lugn planet att leva på. Vi skulle även sluta tillföra vår kropp kemikalier och droger. Som dödar oss och naturen. Gudskraften finns i oss var och en. Du aktiverar den och tredje ögat då du mediterar på en Kraftplats. Efter en tid med denna dagliga energidos, kommer du att märka att du börjar se in i och prata med andra världar. Om det är din vilja. Om du inte har det behovet. Då säger du det under din meditation. På Kraftplats kommer du efter en tid av meditation att få tydlig vägledning av dina guider/ledare. Du som inte önskar få kontakt med andra världar. Får en tyst vägledning.

Vi lever på jorden för att jobba på våra själsliga blockeringar/trauman

Vi är här för att jobba med oss själva och våra trauman/blockeringar som ligger i vår själ. Från många liv på jorden eller ute på andra planeter i andra solsystem. Det är vår livsplan. Det är upp till oss själva att varje dag lösa de problem som uppstår under livet. När vi löst ett problem kommer oftast ett till. Vi är dock ej ensam om att lösa våra problem. Ber vi om hjälp från våra guider/ledare, då får vi det. Vissa gånger måste vi dock själva komma på svaret, hur vi löser problemet som uppstått.

I vår livsplan ingick att under livet på jorden möta och jobba på de livssituationer som vår själ tycker är jobbiga. För att själen skall lösa upp de trauman/blockeringar som vi bär på. Från tidigare jordeliv eller liv på andra planeter. Innan vi ”somnar in” och lämnar detta jordelivet.

Vi kan dagligen jobba med oss själva genom att förstå att i varje situation i livet, i möten med andra människor, skall vi lära oss något. Tänk på det nästa gång du råkar ut för praktiska problem i livet, eller ilskna och negativa människor. Säg då till dig själv, - Vad skall jag lära mig av det här? Och varför är denna person så arg eller negativ? Handlar detta om mig? Är det något jag gjort, som gör att personen blir såhär? Eller handlar detta enbart om den andre personen? Är det han eller hon som mår så dåligt att ilskan just nu riktas mot mig? För att just jag skall lära mig något om den andres ilska eller negativa tankar och åsikter?

Olika trauman/blockeringar kan man till viss del själv lösa upp själva, genom att förlåta dem som gjort oss illa. Ordet förlåt har väldigt positiva energier. Genom att jobba med de egna rädslorna, svartsjukan, avundsjukan, hatet, missunnsamheten, misstänksamheten, egoismen, etc. Löser man upp många blockeringar. Jag lovar dig, du kommer att känna dig lättare i kroppen. Du förstod inte tidigare hur tung kroppen kändes av alla dessa trauman/blockeringar. Och hur du varje dag påverkades negativt, av andras negativa energier. När dina egna negativa energier är borta, blir du inte påverkad av andras energier. De negativa bara rinner av dig.

Läs gärna böckerna:

”Resan” av Brandon Bays. Sök: Utbildad Resan terapeut.

”Minnen av livet mellan liven” av Michael Newton. Sök: Utbildad Regressions terapeut.

"På Änglavingar" av Mariana Stjerna.

"Det osynliga riket" av Lena Ranehag

Vid stora trauman/blockeringar bör man gå och få hjälp hos en psykolog eller terapeut som kan lösa upp de som påverkar och stör dig som person. Alltför många människor har så många negativa tankar och ”grubblerier”. Att det påverkar jobbet negativt. Vilket gör att man får svårare att samarbeta med andra på en arbetsplats. Även relationen till en partner eller familjen blir oftast negativ. Negativa tankar och grubblerier skapar många gånger även sjukdomar. Sjukdomar uppstår där du har en svaghet i kroppen, oftast ärftligt. Har du ärftliga sjukdomar då måste du vara extra rädd om kroppen. Tänka på vad du äter. Kan hända du har brist på vissa vitaminer eller mineraler. Då behöver du kost tillskott. Om inte din mat kan tillföra det du saknar.

Tänk på det. Varför har du negativa tankar? Varför går du och grubblar även på små problem? Många problem kan du få hjälp att finna en lösning på. Fråga dina vänner, familjen, eller dina arbetskamrater.

Religionen och andra världar

Vi är många på jorden som har en religion vi tror på. En religion som vi bara tillhör eller utövar rent praktiskt. För mig har kyrkan alltid varit en plats man arrangerar dop, bröllop och begravning i. Allt annat har varit ointressant. Jag har haft andra saker som varit viktiga i mitt liv. Idrotten och många fritidsintressen, samt mitt jobb. Därför blev jag lite rädd och chockad när jag i en dröm fick träffa och började pratade med Ärkeängeln Gabriel. Dagen efter drömmen ringde jag en väninna för att fråga vem Ärkeängeln Gabriel var.

Några år senare kom Jesus fram i bild under en kurs och ville prata med mig. Men det ville inte jag. Jag trodde inte han fanns. Stängde därför av bilden jag såg. Det tog mig en månad att acceptera att han fanns med mig som guide/ledare. Jag träffade även "den store anden". Det tog mig dock 5 år att acceptera att det fanns en energi - en kraft som vi alla kan jobba med. En del kallar denna kraft Gud. Andra religioner har andra namn på denna kraftkälla. För mig kan "den store anden" (Gud) ta sig en gestalt (en kropp/varelse), som lever i en annan dimension.

Ärkeängeln Mikael säger till mig Elise:

I den andliga utvecklingen är det viktigt att bryta med det traditionella samhället om det inte känns bra. Och gå sin egen väg i livet genom att lyssna på sin intuition. Fastna inte i lån och skulder som begränsar dina vägval i livet.

En annorlunda världsbild

Sedan den dagen fyra Ärkeänglar (Mikael, Gabriel, Rafael, Uriel) kom in i mitt liv och jag började samtala med andra världar. Har inget varit sig likt. Jag kan förstå att jag med min nya syn på livet sätter skräck och rädsla i många människor. Eftersom deras världsbild ser helt annorlunda ut. Jag ber dock alla som läser denna hemsidas texter. Att själva prova sig fram och ta till sig det man kan förstå. Det som är allt för främmande lägger man åt sidan, tillsvidare. Det har jag gjort. Vissa saker har fått vila i flera år. Innan jag kunnat acceptera att det finns, i andra världar.

Testa och pröva dig fram vad som är din verklighet just nu, du som läser denna text. För mig har det tagit många år att tro på Änglar, Jesus, Gud, Moder Jord och alla naturens andar och varelser. Samt även besökare utifrån. Som besöker planeten då och då. Jag har fått denna förmåga att se de mesta som finns i andra världar. Det som är meningen att jag skall se. Det visar sig för mig. Även avlidna vilsna själar som behöver hjälp med att gå upp i ljust.

Att utveckla sina gåvor

Under åren som gått har jag utvecklat mina gåvor. Samt jobbat mycket med mig själv som människa. Och fått många svar på frågor jag haft om jordelivet, mina guider/ledare, naturvarelser och naturandar. Och om Universum. Jag har pratat med olika raser från olika planeter. En del ser ut som oss. Andra har ett helt annat utseende. De är fredliga och vill inte störa oss på jorden. För vi har vår fria vilja. Vi har gjort upp vår livsplan innan vi kom till Jorden. De kan bara hjälpa oss om vi ber om det. Glöm inte av att du själv kan göra om din livsplan. Din livsplan "sitter inte fast" i ditt nuvarande liv. Det är endast du som kan ta ut ny riktning i livet. Våra guider/ledare finns där för att ge oss, råd, stöd och vägledning. Du med din fria vilja bestämmer hur du vill leva ditt liv. Även vad du behöver för att må bra. Nytt jobb, ny utbildning, bil, ny bostad, familj, barn och andra saker du behöver. Även materiella saker för att få ett bra liv. Jobba med "Tankens kraft". på din Kraftplats. Har du mycket negativa energier som belastar din kropp. Rensa bort dessa först. För att få rena "energi banor". För att du skall kunna sätta positiv energi i dina livsprojekt.

Vill även du utvecklas andligt, och utveckla dina gåvor?

-Börja med att läsa de böcker du känner för. Gå på föredrag, kurser, besök mässor, etc.

-Sök hjälp för att lösa upp de blockeringar/trauman du bär på.

-Se till att hålla dig fysiskt och psykiskt frisk. Då utvecklas du snabbare.

-Sluta aldrig vara nyfiken på livet. Våga testa och pröva dig fram.

-Träna upp din förmåga att lyssna på din egen intuition. Använd den som vägledning i livet. Intuitionen blir fel om du bär på för mycket negativa tankar- blockeringar/trauman.

Lycka till med din andliga utveckling!

Varma hälsningar/p>

Elise Hallberg

Är det något jag kan hjälpa dig med i din andliga utveckling?

Hör av dig till: info@andravarldar.nu
Vill du ha en konsultation?

Boka tid genom att skicka ett mail till mig och meddela vilken tid du önskar.

Jag skickar dig svar via mail.

Elise Hallberg


Elise Hallberg

Fjällnejlikan 5
424 48 Angered
070-404 41 94
info@elisehallberg.se
info@andravarldar.nu

Elise Hallberg

Elise Hallberg


   Kontaktformulär   

Lista inlägg efter bloggämne: